Google Hesap ve Hizmetleri Nasıl Silinir?

Google Hesap ve Hizmetleri Nasıl Silinir?

16 Aralık 2016 0 Yazar: müşteri hizmetleri

Google Hesap ve Hizmetleri Nasıl Silinir? Aşağıdaki adımları takip ederek Google hesabınızı ve hizmetlerinin tamamını silebilirsiniz.

Google Hesap ve Hizmetleri Nasıl Silinir?

Arkadaşlar öncelikle bu işlem sonrası Google bağlı olan tüm hesaplarınızın silineceğinin bilgisini tekrar aktarmak isterim. (Youtube,Google+,Takvim,Google Drive vb.)

Öncelikle hesabınıza giriş gerçekleştirelim ve sağ üst köşede yer alan resminizin üzerine tıklayarak “Hesabım” butonuna basalım.

Açılan ekranda “Hesabınızı veya Hizmetlerinizi Silme” bölümüne giriş gerçekleştirelim.

“Ürünleri Sil” butonuna basarsanız bütün hesaplarınızı değil sadece seçeceğiniz hesapları silebilirsiniz. Hesaplarınızın tamamını kapatmak istiyorsanız “Google Hesabı’nı ve Verileri Sil” butonuna basalım.

Karşınıza açılan ekranda hangi hizmetleri kullandığınızı ve bu hizmetlerde ne kadar veri olduğunu görebilir hatta silme işleminden önce verilerinizi bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Silme işlemini gerçekleştirmek için aşağıdaki iki butonu seçerek “Hesabı Sil” butonuna basalım.